top of page

BIOGRAFIE

In het dagelijkse leven spreken mensen me aan met de naam Nick.

Ik ben geboren op 28-05-1993, momenteel dus met 29 jaar op de teller.

Opgegroeid in een gezin met 2 broers waar muziek altijd een grote rol speelde. Nooit was er een moment in huis waar de  stereo niet de enorme collectie cd's van mijn ouders speelde. Al vroeg spitte ik alle cd'tjes door op zoek naar de plaatjes die mij het fijnste in de oren klonken. 

Toen ik de leeftijd van 12 bereikte, kochten mijn ouders hun eerste computer en snel leerde ik daar YouTube kennen. Op YouTube waren er eigenlijk maar een paar dingen die me interesseerden en het meeste van die tijd spendeerde ik aan het bestuderen van DJ-sets van bekende artiesten en het zoeken van de tofste plaatjes.

Toen ik op mijn 16de eindelijk genoeg geld bij elkaar had gespaard met werken op de boerderij thuis en mijn geld niet langer beheerd werd door mijn moeder (die het er helemaal niet mee eens was dat ik DJ wilde worden), kocht ik mijn eerste kleine DJ-setje. Ik kon mijn droom gaan waarmaken. Met een setje afgeleefde Pioneer CDJ200's en een Reloop RMX40, werden uren versleten op mijn kamertje en er werd geoefend tot ik mijn eerste mixtape op de plank had.

Als jong ventje hield ik mij vooral bezig met Hardstyle en Harddance. Dit begon met een setje in het jeugdhuis bij onze eigen Chrysostomos, tot het winnen van DJ-contests tot zelfs draaien in een bomvolle stadsfeestzaal in Aarschot en setjes in discotheken als Factory en Cherrymoon. Toen Hardstyle commercieel bekender werd en daardoor ook beïnvloed werd, begon de muziek me minder en minder te interesseren en was ik mijn rode draad kwijt. Het draaien heeft jaren op een laag pitje gestaan en ik leerde mijn vrouw kennen. Een gezinnetje werd uitgebouwd en plaatjes draaien bleef op de achtergrond.

Na een tijdje waren de kriebels niet meer te bedwingen en begon ik thuis weer wat te oefenen, dit keer allround met als hoofdpubliek de doelgroep van 16-45 jaar.  Via mijn beste vriend Yoram Hess van Battle Of Bass (www.battleofbass.be) kreeg ik gauw een aantal klusjes in de privé-sector, waar ik elke kans pakte om uit te blinken en in het eerste jaar al meer dan 50 koppels een spetterend feest mocht bezorgen in naam van Yoram. Dit resulteerde in een samenwerking die tot op heden stand houdt. 

Naast de trouwfeesten, bedrijfsfeesten en allerhande andere soorten feesten  in de privé-sector, kreeg ik steeds meer klusjes in het nachtleven aangeboden.

Aangezien hier écht mijn hart ligt, heb ik hier ook dubbel en dik mijn beste beentje (of beatje) voor gezet. Dit resulteerde onder andere in residenties op plaatsen als Coyote Ugly Bilzen, feestcafé D'n Toerist in Peer, feestcafé The Bridge in Bilzen, 't Hofke in Westmalle en diverse optredens op publieke evenementen....

Waarom probeer ik langs alle kanten actief te blijven als DJ, zowel op privé-feesten, bedrijfsevenementen en publieke evenementen?

Het is voor mij een uitdaging om op elke plaats waar ik kom, van het feestje in je achtertuin tot in je favoriete club, de juiste platen te vinden om onvergetelijke momenten te creëren met een energiewaarde om U tegen te zeggen.

De kick die je daarvan krijgt, het plezier dat je aan de mensen kunt aflezen: DAAR LEEF IK VOOR!!!!

Met de nodige skills als allround dj zo vrij als een vogel, maar een kleine voorkeur naar vrouwvriendelijk, clubgericht, jong met een wild kantje links en rechts! Vandaar de keuze voor de artiestennaam DJ NAUGHTY NATURED...

 

 

bottom of page